Makelaar

Brantjes Makelaars is met vijf vestigingen actief in de IJmond, Wormerland en Zaanstreek en staat bekend om kennis van de lokale markt, een hoog serviceniveau en een moderne, persoonlijke aanpak. Brantjes Makelaars zet de kennis van de markt en de jarenlange ervaring graag in om het beste resultaat te behalen voor kopers en verkopers.

T 075 6401888
E [email protected]

Projectontwikkelaar

SENS is een projectontwikkelaar die gespecialiseerd is in binnenstedelijke vernieuwing. De benadering van SENS kenmerkt zich door een sterke drive om tot resultaat te komen in combinatie met een goed gevoel voor verhoudingen. Zo komen ze tot de realisatie van aansprekende concepten die een kwaliteitsimpuls geven aan de stad en waarbij alle belangen in balans zijn.

Architect

Ibelings van Tilburg architecten maakt uitnodigende, licht gebouwen waar mensen tot hun recht komen. Het bureau heeft verstand van bouwen en begrijpt wat opdrachtgevers en gebruikers willen. Samen met hen maken ze functionele en mooie gebouwen met een hoge toekomstwaarde. Op tijd en binnen budget, elk project weer.
Lees het interview met de architect

Start Verkoop
4 juni!

Op dinsdag 4 juni om 15:00 zal de definitieve verkoop van start gaan.