Goed wonen Aan de Molenwerf

Het nieuwbouwproject ‘Aan de Molenwerf’ omvat vier appartementengebouwen die alle vier een eigen naam zullen krijgen: Hendrik, Cornelis, Frederik en Lourens.

Frederik en Lourens

In de twee appartementengebouwen van acht woonlagen hoog, Frederik (vernoemd naar de eigenaar van molen ‘De Koekoek’) en Lourens (vernoemd naar de eigenaar van molen ‘De Elzenboom’), vind je respectievelijk 24 en 25 appartementen variërend van 65 tot 130 m² groot:
  • Op de begane grond tot en met de derde verdieping komen in totaal zevenentwintig 3-kamerappartementen van circa 65 tot 80 m².
  • Op de vierde, vijfde en zesde verdieping komen in totaal achttien 4-kamerappartementen van circa 90 tot 125 m².
  • Op de zevende verdieping komen in totaal vier penthouses met vier kamers, twee badkamers en een totaal woonoppervlak van circa 130 m².

Cornelis en Hendrik

In het 3-laags appartementengebouw Hendrik (vernoemd naar de bouwer van Zaanse wipmolens) aan de Westerkoogweg bevinden zich acht 3-kamerkoopappartementen van circa 65 tot 70 m². De twintig sociale huurappartementen zijn te vinden in het grotere 3-laags appartementengebouw Cornelis (vernoemd naar de uitvinder van de Zaanse molen).
Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een eigen buitenruimte en een separaat toilet. De penthouses beschikken zelfs ieder over twee dakterrassen, twee badkamers en twee separate toiletten.
In al deze comfortabele, lichte appartementen van het project ‘Aan de Molenwerf’ is het goed wonen. Er is een grote verscheidenheid aan kwalitatieve appartementen in verschillende afmetingen, waardoor er veel woonwensen vervuld worden. Zijn de kinderen de deur uit en wil je je eengezinswoning graag inruilen voor een appartement zonder je vertrouwde woonomgeving te verlaten? Aan de Molenwerf kan dit.
Liggen je roots in de Zaanstreek en droom je ervan om met je gezin te genieten van een prachtig uitzicht op de groene polders? In de penthouses van ‘Aan de Molenwerf’ wordt je droom werkelijkheid. Of ben je starter op de woningmarkt, jonge tweeverdiener en op zoek naar een compacte, betaalbare woning? ‘Aan de Molenwerf’ biedt kwaliteit voor iedereen.

Groen, groener, groenst

Natuurlijk voldoet ‘Aan de Molenwerf’ aan alle geldende duurzaamheidseisen en wordt natuurinclusief wonen mogelijk door extra voorzieningen: het dwars door het plangebied stromende watertje krijgt natuurlijke taluds met voorzieningen voor amfibieën, op het privé parkeerhof komt waterdoorlatende bestrating en langs de gevels van Cornelis en Hendrik zullen klimplanten worden geleid.
In de appartementen wordt gebruikgemaakt van een energiezuinig, gasloos energieconcept: een warmtepomp aangesloten op bodemlussen. De appartementen worden met bodemwarmte en -koude verwarmd en gekoeld. De warmte en koude die door het systeem uit de grond wordt gehaald, wordt in de vloeren van de appartementen gebracht. Zo kunnen de vloeren, al naar gelang de wensen van de individuele bewoner, zowel verwarmd als enkele graden gekoeld worden. Deze zeer geleidelijke verwarming en koeling wordt doorgaans als zeer comfortabel ervaren.

Start Verkoop
4 juni!

Op dinsdag 4 juni om 15:00 zal de definitieve verkoop van start gaan.