Selecteer een gebouw om de verdiepingsoverzichten te bekijken.
HendrikFrederikLourens

Aan de Molenwerf

In Koog aan de Zaan, gemeente Zaanstad, ligt de zeer gewilde en groene wijk Westerkoog. In het centrum van deze wijk wordt, nabij het winkelcentrum, het nieuwbouwproject ‘Aan de Molenwerf’ gerealiseerd. ‘Aan de Molenwerf’ omvat 57 comfortabele, gelijkvloerse koopappartementen met woonoppervlaktes van circa 65 tot 130 m².
Het aanbod varieert van kleinere 2-kamerappartementen tot royale penthouses en is hiermee een ware toevoeging aan het tot nu toch vrij eenzijdige woningaanbod in Westerkoog. Behalve de 57 koopappartementen omvat het project ook twintig huurappartementen in de sociale sector in een apart bouwvolume.

Groen, groener, groenst

Natuurlijk voldoet ‘Aan de Molenwerf’ aan alle geldende duurzaamheidseisen en wordt natuurinclusief wonen mogelijk door extra voorzieningen: het dwars door het plangebied stromende watertje krijgt natuurlijke taluds met voorzieningen voor amfibieën, op het privé parkeerhof komt waterdoorlatende bestrating en langs de gevels van Cornelis en Hendrik zullen klimplanten worden geleid.

Interesse?
Schrijf je in

En geef je voorkeur aan

  Wat is je huidige woonsituatie?*

  Ben je inwoner in Westerkoog?*

  In welke appartement(en) ben je geïnteresseerd?*

  maximaal twee keuzes mogelijk

  In welke prijsrange verwacht je een appartement te willen/ kunnen kopen (inclusief parkeerplek)?

  Geen minimum
  Geen maximum