Disclaimer

De artist impressions op aandemolenwerf.nl zijn bedoeld om een indruk te geven van het nieuwbouwproject. De afbeeldingen zijn met grote zorg samengesteld en zijn gebaseerd op de laatste ontwerpen. Toch kunnen de afbeeldingen afwijken van de uiteindelijke oplevering. Aan de afbeeldingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Aandemolenwerf.nl spant zich in om de informatie op de website actueel en correct te houden. Desondanks kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website. Aandemolenwerf.nl is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze website.

Aandemolenwerf.nl behoudt zich het recht voor om de informatie op de website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. We raden u aan om regelmatig de website te raadplegen voor de meest recente informatie.

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van aandemolenwerf.nl. Door het gebruik van deze website verklaart u zich akkoord met de inhoud van deze disclaimer. Mocht u vragen hebben over deze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op via het e-mailadres dat op onze website staat vermeld.

Start Verkoop
4 juni!

Op dinsdag 4 juni om 15:00 zal de definitieve verkoop van start gaan.