Thuis in Westerkoog

Westerkoog, de wijk in Koog aan de Zaan waarin het nieuwbouwproject ‘Aan de Molenwerf’ wordt gebouwd, heeft haar bewoners veel te bieden. De wijk is een ruim opgezette woonwijk met een groen karakter, ontsloten door een ringvormige hoofdwegenstructuur. 
Binnen ‘handbereik’, in het centrumgebied van de wijk, zijn tal van voorzieningen: een winkelcentrum met onder andere twee supermarkten, een gezondheidscentrum met huisarts, fysiotherapeut en apotheek, een buurthuis, een sportschool, twee basisscholen en een kinderdagverblijf. ‘Aan de Molenwerf’ wordt centraal in de wijk gerealiseerd.
In de nabije omgeving kun je genieten van verschillende bijzondere natuurgebieden en er zijn volop recreatiemogelijkheden: wandelen, fietsen, varen. Alles wat wonen comfortabel maakt. Wat je niet in de directe omgeving vindt, is evengoed nabij: Koog aan de Zaan is onderdeel van de gemeente Zaanstad. Tot deze gemeente behoren ook Zaandam, Zaandijk, Westzaan, Wormerveer, Krommenie en Assendelft. Hier vind je authentieke, sfeervolle dorpskernen, maar ook musea, bioscopen, theaters, volop horeca en andere voorzieningen.
Bovendien zit je vanuit Westerkoog zó op de snelweg richting Amsterdam. In 20 minuten ben je er en kun je je onderdompelen in de reuring van een grote stad. Treinstation Koog aan de Zaan ligt op 8 minuten loopafstand van het centrumgebied van Westerkoog. Dus ook als je dol bent op de dynamiek van onze hoofdstad, zit je goed in Westerkoog.

Omgeving

  • Voorzieningen binnen handbereik
  • Nabij natuurgebieden
  • 8 minuten lopen: NS-station
  • 4 minuten rijden: oprit A8
  • 30 minuten rijden: Amsterdam

Goed wonen Aan de Molenwerf

Strandliefhebber, zonaanbidder, watersporter? Koog aan de Zaan ligt centraal tussen de Noordzee en het IJsselmeer. Je kunt binnen een half uur aan het strand zijn.
De huidige bebouwing van de wijk Westerkoog bestaat hoofdzakelijk uit aan elkaar geschakelde eengezinswoningen. In het centrumgebied was tot nu toe nog geen woningbouw aanwezig. De nieuwe, aantrekkelijke, gelijkvloerse appartementen van ‘Aan de Molenwerf’ zullen dus een ware toevoeging zijn aan het vooralsnog vrij eenzijdige woningaanbod in Westerkoog. ‘Aan de Molenwerf’ in het centrum van Westerkoog wordt ongetwijfeld een van de meest gewilde woonlocaties in de regio.

Voorverkoop gestart!

Van maandag 6 mei tot vrijdag 24 mei kan je je inschrijven voor de voorverkoop van Aan de Molenwerf