Vrijdag 24 mei sluit de voorverkoop! Start Verkoop 4 juni

De voorverkoopperiode loopt nog tot en met vrijdag 24 mei 17:00. Tot dit moment heeft u nog de mogelijkheid om uw voorkeuren voor één of meerdere woningen door te geven. U kunt uw voorkeur doorgeven via deze link.

Door u in te schrijven en uw voorkeur door te geven heeft u straks bij de definitieve verkoop een streepje voor.

Bekendmaking definitieve prijzen

Vanaf woensdag 29 mei zal alle essentiële informatie over het project te vinden zijn op de projectwebsite www.aandemolenwerf.nl. Vanaf dat moment kunt u de definitieve prijslijst vinden met alle overige informatie over de appartementen, zoals de verkooptekeningen, verkoopbrochure, technische omschrijving, informatie over project- en modelkeukens en de kopershandleiding. Met deze informatie zullen alle details over de appartementen beschikbaar zijn en kunt u weloverwogen een keuze maken.

Verkoopevenement 4 juni

Op dinsdag 4 juni om 15:00 zal de definitieve verkoop van start gaan. Vanaf dat moment heeft u de mogelijkheid om uzelf online via de verkoopwebsite of op het kantoor van Brantjes Makelaars in te schrijven op één of meer appartementen van uw voorkeur.

We zullen deze verkoopperiode ook feestelijk starten met een verkoopevenement op de locatie waar straks het nieuwbouwproject ‘Aan de Molenwerf’ zal worden gerealiseerd. Tijdens dit verkoopevenement zal het volledige team van ‘Aan de Molenwerf’, waaronder de makelaar, de keukenleverancier en de hypotheekadviseur, aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Tijdens dit verkoopevenement is het bijvoorbeeld mogelijk om samen met een makelaar de indelingsplattegronden te bespreken of advies te krijgen over de keukenopties. Ook zal er een maquette van ‘Aan de Molenwerf’ aanwezig zijn zodat u kunt zien hoe de eindsituatie er uit zal komen te zien. Wees van harte welkom!

Let op! Tijdens het verkoopevenement is het niet mogelijk om appartementen kopen. Het is uitsluitend bedoeld om u zo volledig mogelijk te voorzien van informatie over het project.

Verkoopevenement 'Aan de Molenwerf'

Tijdstip: dinsdag 4 juni - 15:00 Aanvang - 19:00 Einde
Locatie: Molenwerf 1, Koog aan de Zaan 

Financiële check

Omdat het voor u en voor ons prettig is om zekerheid te hebben, vragen wij u om alvast een financiële check te doen of en hoe u de aankoop zult financieren. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze financiële projectadviseur De Roos Van Renswouw (DRVR) of een andere hypotheekadviseur. Voorkom dat u voor verrassingen komt te staan.

Start Verkoop
4 juni!

Op dinsdag 4 juni om 15:00 zal de definitieve verkoop van start gaan.