Voorverkoop gaat van start in afwachting op de definitieve uitspraak van de Raad van State!

Eind februari hebben wij u laten weten dat de zitting bij de Raad van State zou plaatsvinden op 16 april 2024. Inmiddels is deze zitting geweest en zal de definitieve uitspraak naar verwachting binnen zes weken worden gedaan.

Vooruitlopend op deze uitspraak en met goede hoop bereidt het team van ‘Aan de Molenwerf’ zich voor op de start van de verkoop. Om die reden willen wij u middels deze nieuwsbrief laten weten dat vanaf vandaag (6 mei) de woningzoeker online staat op onze website! In aanloop naar de start verkoop kunt u in de woningzoeker het volledige woningaanbod bekijken met de bijbehorende indicatieve VON-prijzen. Door vervolgens een account aan te maken kunt u ook alvast uw woningvoorkeuren opgeven.

Na een periode van drie weken zal deze voorverkoopfase op vrijdag 24 mei 17:00 uur worden gesloten en zal kort daarna de definitieve verkoop van start gaan met de definitieve woningprijzen. De verwachting op dit moment is dat begin juni de definitieve start verkoop zal plaatsvinden. Hier zullen wij u op een later moment over berichten.

Wij kijken vol spanning uit naar de uitkomst van de zitting. U wordt natuurlijk meteen op de hoogte gesteld wanneer de Raad van State de uitspraak heeft gedaan. Wij hebben er in ieder geval vertrouwen in en hopelijk u ook!

Nogmaals willen wij u bedanken voor uw vertrouwen en geduld. Het aftellen kan nu echt beginnen!

Voor vragen met betrekking tot uw hypotheek of aan- en verkoop kunt u contact opnemen met de financiële projectadviseur De Roos Van Renswouw of met Brantjes Makelaars.

Voorverkoop gestart!

Van maandag 6 mei tot vrijdag 24 mei kan je je inschrijven voor de voorverkoop van Aan de Molenwerf