Verkoopmoment nadert, wij wensen u fijne feestdagen!

Zoals in de nieuwsbrief van 9 oktober aangegeven heeft de Stichting Verkeersveilig en Gezond Westerkoog beroep aangetekend tegen het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning van het plan. Terwijl het team van Aan de Molenwerf in afwachting is van een zitting bij de Raad van State, gaan de voorbereidingen voor het verkoopproces onverminderd door.

We verwachten dat een zitting in de eerste helft van het nieuwe jaar zal plaatsvinden, waarna ook spoedig de verkoop van start kan gaan. Toch zal u, net als wij, nog even geduldig moeten zijn.

Wij zullen u regelmatig via onze nieuwsbrief op de hoogte stellen van de voortgang van het project. Zodra er ontwikkelingen zijn in het nieuwe jaar, ontvangt u direct informatie over de projectstatus. Voor vragen met betrekking tot hypotheek, aan- of verkoop, nodigen wij u uit om contact op te nemen met Brantjes Makelaars via de gegevens onderin.

Namens het gehele team van Aan de Molenwerf willen wij u bedanken voor uw vertrouwen en u hele prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2024 wensen.

Start Verkoop
4 juni!

Op dinsdag 4 juni om 15:00 zal de definitieve verkoop van start gaan.