Verkoopmoment in aantocht na onthulling zittingsdatum Raad van State

In onze nieuwsbrief van 20 december 2023 hebben wij u geïnformeerd over het aangetekende beroep dat op 14 september door de Stichting Verkeersveilig en Gezond Westerkoog tegen ons plan is ingediend.

Na ruim 5 maanden geduld hebben, heeft de Raad van State ons eindelijk laten weten dat de zitting zal plaatsvinden op 16 april 2024. Na de zitting moeten we nog een paar weken geduld hebben voordat er een definitieve uitspraak wordt gedaan door de Raad van State.

Wij wachten met belangstelling de zitting af. In het geval van een positieve uitkomst zullen we u spoedig daarna informeren over de start van de verkoop. Het team van ‘Aan de Molenwerf’ zal hier alle nodige voorbereidingen voor treffen.

Uiteraard zullen we u in de komende maanden op de hoogte houden van de vorderingen. Voordat de verkoop definitief van start gaat zullen we dat tijdig via diverse kanalen en deze nieuwsbrief bekend maken.

Wij willen u nogmaals bedanken voor het vertrouwen en hopen dat u nog enkele maanden geduld kan hebben.

Voor vragen met betrekking tot hypotheek, aan- en verkoop, nodigen wij u uit om contact op te nemen met Brantjes Makelaars via onderstaande gegevens.

Interesse?
Schrijf je in

En geef je voorkeur aan

  Wat is je huidige woonsituatie?*

  Ben je inwoner in Westerkoog?*

  In welke appartement(en) ben je geïnteresseerd?*

  maximaal twee keuzes mogelijk

  In welke prijsrange verwacht je een appartement te willen/ kunnen kopen (inclusief parkeerplek)?

  Geen minimum
  Geen maximum