Start verkoop Aan de Molenwerf!

Vandaag, op 4 juni om 15:00 is de verkoop van de appartementen van Aan de Molenwerf gestart! Vanaf dit moment kunt u zich inschrijven op één of meerdere appartementen. Via het inschrijfformulier van Nieuw Wonen Nederland kunt u een woningvoorkeur in een top 10 aangeven. De verkoopperiode loopt van dinsdag 4 juni 15:00 tot zondag 23 juni 17:00.

Documentenpagina

Alle informatie die nodig is om weloverwegen een keuze te maken is te vinden op de website van Aan de Molenwerf. Op de documentenpagina zijn zaken te vinden als de verkoopbrochure, de prijslijst, de keukenbrochure en de technische omschrijving van de appartementen.

Persoonlijke hulp

Mocht u vragen hebben over de appartementen in het algemeen neem dan contact op met Brantjes Makelaars, zij helpen u graag verder. Dit kan via het contactformulier op hun website, via het sturen van een e-mail naar [email protected] of via het telefoonnummer 075-640 1888.

Inschrijven op appartementen

Heeft u een goede afweging kunnen maken en heeft u besloten om zich in te schrijven op één of meerdere appartementen kan dat via het inschrijfformulier van Nieuw Wonen Nederland. Wilt u liever samen met een makelaar inschrijven? Dat kan ook, neem dan contact op met Brantjes Makelaars voor een afspraak bij hen op kantoor via het telefoonnummer 075-640 1888.

Het maakt voor de toewijzing niet uit hoe snel u uw inschrijving indient, zolang u het maar doet voordat de verkoopperiode sluit. Let op, als u uw woningvoorkeur tijdens de voorverkoop hebt doorgegeven, moet u uzelf nog officieel inschrijven bij de start van de verkoop. 

Financiële check

Omdat het voor u en voor ons prettig is om zekerheid te hebben, vragen wij u om een financiële check te doen of en hoe u de aankoop zult financieren. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze financieel projectadviseur De Roos Van Renswouw (DRVR) of een andere hypotheekadviseur. Deze door de hypotheekadviseur afgegeven financiële check kunt u ook bij uw inschrijving op het appartement toevoegen of uploaden.

Start Verkoop
4 juni!

Op dinsdag 4 juni om 15:00 zal de definitieve verkoop van start gaan.