Raad van State keurt Centrumplan Westerkoog goed: datum start verkoop definitief bekend

Eerder dan verwacht, en dat is in de huidige tijd heel bijzonder, heeft de Raad van State uitspraak gedaan in het beroep dat tegen het Centrumplan Westerkoog was ingediend. In de uitspraak verklaart de Raad van State het beroep, dat was ingediend door de Stichting Verkeersveilig en Gezond Westerkoog, als ongegrond. Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning zijn hiermee onherroepelijk!

Deze uitspraak maakt definitief de weg vrij voor de realisatie van het Centrumplan Westerkoog en de verkoop van de koopwoningen van Aan de Molenwerf die hier onderdeel van zijn. Het team van Aan de Molenwerf is enorm blij met de deze uitspraak en stelt nu alles in het werk om snel te kunnen starten met de bouw.

Start verkoop

Deze positieve uitspraak van de Raad van State maakt het ook mogelijk om een definitieve startdatum van de verkoop vast te stellen en deze staat gepland op dinsdag 4 juni.

Op woensdag 29 mei zullen de definitieve verkoopprijzen en alle aanvullende informatie over de woningen op de website van Aan de Molenwerf gepubliceerd worden.

Verkoopevenement start verkoop

Zet dinsdag 4 juni alvast in uw agenda! 

Op die dag zal er een verkoopevenement plaatsvinden waar u informatie kunt inwinnen over het project Aan de Molenwerf en waar u al uw vragen over de appartementen kunt stellen. Het team van Aan de Molenwerf waaronder de makelaars van Brantjes Makelaars, de aannemer Vink+Veenman, de hypotheekadviseurs van DRVR en de keukenleverancier Gennu zullen hier aanwezig zijn. De details met betrekking tot dit evenement zullen nog nader gecommuniceerd worden, houd hiervoor de website en de nieuwsbrief in de gaten.

Voorinschrijving

Graag brengen we ook nog een keer de mogelijkheid onder de aandacht om een voorinschrijving te doen op de woningen. Via de woningzoeker is het mogelijk om uw voorkeur voor een bepaalde woning door te geven, hiermee heeft u straks bij de definitieve verkoop een streepje voor op de woning. Klik hiervoor in de woningzoeker op de button ‘Inschrijven’ waarmee u via de website van Wonen in Nederland uw voorkeur voor een woning kunt ingeven.

Voorverkoop gestart!

Van maandag 6 mei tot vrijdag 24 mei kan je je inschrijven voor de voorverkoop van Aan de Molenwerf