Definitieve prijzen bekend

Vanaf woensdag 29 mei zijn de definitieve prijzen te vinden op de website van Aan de Molenwerf. De prijzen zijn te vinden per individueel appartement in de woningzoeker en als prijslijst op documentenpagina.

Naast de definitieve prijzen is alle andere informatie over de appartementen op de documentenpagina van de website te vinden zoals de verkoopbrochure, de verkooptekeningen per gebouw en per bouwnummer, de technische omschrijving, de brochures  sanitair en een kopershandleiding. Met deze informatie zijn alle details over de appartementen beschikbaar en kunt u weloverwogen een keuze maken.

Verkoopevenement 4 juni

Op 4 juni zullen we de verkoop feestelijk starten met een verkoopevenement op de locatie waar straks ‘Aan de Molenwerf’ gerealiseerd zal worden. Tijdens dit verkoopevenement zal het volledige team van ‘Aan de Molenwerf’, waaronder de makelaar, de keukenleverancier en de hypotheekadviseur aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. Wees welkom!

Verkoopevenement ‘Aan de Molenwerf’

Tijdstip: dinsdag 4 juni - 15:00 Aanvang - 19:00 Einde
Locatie: Molenwerf 1, Koog aan de Zaan

Inschrijven op woningen

Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan kunt u vanaf volgende week dinsdag 4 juni 15:00 uur tot zondag 23 juni 17:00 uur inschrijven op een of meerdere appartementen. Tijdens deze verkoopperiode zal er op de website van Nieuw Wonen Nederland een inschrijfformulier online staan waar u zich in kunt schrijven op één of meerdere appartementen. Ook kunt u dan uw financiële check dan uploaden.

Heeft u nog geen financiële check aangevraagd en wilt u de kans op een woning vergroten? Vraag deze dan snel aan! Wanneer de verkoop start kunt u het document uploaden in uw persoonlijke account.

Toewijzing

Toewijzing van de woningen gebeurt op basis van de doorgegeven woningvoorkeuren, waarbij het streven is om zoveel mogelijk inschrijvers de woning van hun voorkeur toe te wijzen. Bij de toewijzing hebben bewoners van Westerkoog voorrang op inschrijvers van buiten Westerkoog. Daarnaast hebben inschrijvers die tijdens de voorverkoop hun voorkeuren hebben doorgegeven en een financiële check hebben aangeleverd een streepje voor.

Het maakt voor de toewijzing niet uit hoe snel u uw inschrijving indient, zolang u het maar doet voordat de verkoopperiode sluit (sluiting is zondag 23 juni 17:00 uur). Let op, als u uw woningvoorkeur tijdens de voorverkoop hebt doorgegeven, moet u uzelf nog officieel inschrijven bij de start van de verkoop.

Start Verkoop
4 juni!

Op dinsdag 4 juni om 15:00 zal de definitieve verkoop van start gaan.