Centrumplan Westerkoog gaat door als 'Aan de Molenwerf'

De projectcommunicatie over de woningen in Centrumplan Westerkoog zal vanaf nu onder de naam ‘Aan de Molenwerf’ plaatsvinden. En bij een nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuwe huisstijl en website. Vanaf vandaag staat de nieuwe website online!

Interesse in een koopwoning? Schrijf je (opnieuw) in!

Ben je nog steeds geïnteresseerd in het project en opzoek naar een comfortabel, gelijkvloers en energiezuinig appartement in de wijk Westerkoog? Wil je als eerste actuele informatie ontvangen? Dan verzoeken we je vriendelijk je opnieuw aan te melden via onderstaande formulier. Na het invullen van je gegevens ben je ervan verzekerd altijd als eerste op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

De website zal in de toekomst uitgebreid worden met nieuwe impressies, plattegronden en informatie over het woningaanbod. Door je aan te melden als geïnteresseerde ben je altijd op de hoogte van de voortgang van het project, het woningaanbod en zorg je ervoor dat je toekomstige nieuwsbrieven blijft ontvangen.

Goed wonen Aan de Molenwerf

Aan de Molenwerf omvat 57 comfortabele, gelijkvloerse koopappartementen met woonoppervlaktes van circa 65 tot 130 m². Het aanbod varieert van kleinere tweekamerappartementen tot royale penthouses en is hiermee een ware toevoeging aan het huidige woningaanbod in Westerkoog. In deze comfortabele, lichte appartementen is het goed wonen. Het plan wordt gerealiseerd in het centrumgebied van de wijk, omringd door tal van voorzieningen: een winkelcentrum met onder andere twee supermarkten, een gezondheidscentrum met huisarts, fysiotherapeut en apotheek, een buurthuis, een sportschool, twee basisscholen en een kinderdagverblijf. Aan de Molenwerf kom je thuis.

Wanneer start de verkoop?

Zoals in de vorige nieuwsbrief gecommuniceerd heeft het college van B&W het ontwerpbestemmingsplan voor het project Centrumplan Westerkoog vastgesteld, een belangrijke mijlpaal in het proces. De verkoop van de woningen gaat van start zodra de benodigde vergunningen zijn verleend. Ervan uitgaande dat we de vergunning tijdig verkrijgen, gaat onze planning er nog steeds vanuit dat wij dit jaar kunnen starten met de verkoop van de woningen om volgend jaar te kunnen starten met de bouw. Zodra hier meer over bekend is, zul je als eerste hierover worden geïnformeerd via onze nieuwsbrief. Daarnaast steven wij ernaar z.s.m. een prijs-range te publiceren op de website. Wij houden je op de hoogte!

Start Verkoop
4 juni!

Op dinsdag 4 juni om 15:00 zal de definitieve verkoop van start gaan.