Bewonersbijeenkomst

Op 26 januari 2022 heeft een bewonersbijeenkomst plaatsgevonden waarin de plannen voor project Centrumplan Westerkoog aan de buurt zijn toegelicht. SENS heeft in een vorig stadium van het project ook participatiebijeenkomsten en workshops georganiseerd en input opgehaald welke eerder hebben geleid tot de totstandkoming van de huidige plannen en de vaststelling van het Globaal Ruimtelijk Programma van Eisen in 2021.

Vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 heeft de bijeenkomst dit keer helaas niet fysiek kunnen plaatsvinden, maar zijn bewoners van Westerkoog in een digitale omgeving op de hoogte gesteld van de laatste stand van zaken van de ontwikkeling. De bijeenkomst begon met drie presentaties van initiatiefnemers SENS real estate, Parteon en Gemeente Zaanstad, gevolgd door een uitgebreide vraag-antwoorden sessie.

De betrokkenheid in de omgeving is groot: op de avond waren meer dan 180 deelnemers aanwezig. Met de vragen en opmerkingen die de bewoners hebben kunnen stellen zal het plan verder worden uitgewerkt en zal later dit jaar de vergunningsprocedure worden opgestart.

Nieuwsgierig naar de voortgang? Houdt dan de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over het project.

Voorverkoop gestart!

Van maandag 6 mei tot vrijdag 24 mei kan je je inschrijven voor de voorverkoop van Aan de Molenwerf